Учебная Литургия Преждеосвященных Даров для гимназистов 6"А" 15 марта 2023 года

ДВЕРЬ НАШИХ УСТ
"Положи, Господи, хранение устом моим, и дверь ограждения о устнах моих". Эти слова 140 псалма часто слышатся в храме на особой Литургии Преждеосвящённых Даров, которая служится во время Великого Поста.
Мы просим Бога хранить наши уста, дверь наших уст
Потому что слова наши очень важны, то, что мы говорим, может помочь или повредить другим.
Сегодня на Литургии Преждеосвящённых Даров молились учащиеся 6 "А" класса Серафимовской Православной гимназии.
☦ Господи, воззвах к Тебе, услыши мя: вонми гласу моления моего, внегда воззвати ми к Тебе. Да исправится молитва моя, яко кадило пред Тобою, воздеяние руку моею - жертва вечерняя. Положи, Господи, хранение устом моим, и дверь ограждения о устнах моих. Не уклони сердце мое в словеса лукавствия, непщевати вины о гресех, с человеки делающими беззаконие, и не сочтуся со избранными их. Накажет мя праведник милостию и обличит мя, елей же грешнаго да не намастит главы моея, яко еще и молитва моя во благоволениих их. Пожерты быша при камени судии их: услышатся глаголи мои, яко возмогоша. Яко толща земли проседеся на земли, расточишася кости их при аде. Яко к Тебе, Господи, Господи, очи мои: на Тя уповах, не отыми душу мою. Сохрани мя от сети, юже составиша ми, и от соблазн делающих беззаконие. Падут во мрежу свою грешницы: един есмь аз, дондеже прейду.